Video: Uskumatu, Alla Pugatšova sülitab Putini väärastunud poliitika peale!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alla Pugatšova
Alla Pugatšova Foto: panorama.ru

Oma juubeliks kirjutas Venemaa üks suurimaid artiste, Alla Pugatšova uue laulu "НАС БЬЮТ - МЫ ЛЕТАЕМ..!" - "MEID PEKSTAKSE - MEIE LENDAME...!"

Lugu tuli esmaesitlusele Venemaa raadiotes 15.aprillil, 2014.

Vene inimesed on diiva julgele väljaastumisele reageerinud väga erinevalt. Allat kiidetakse taevani ja loomulikult kirutakse ning ähvardatakse. Pugatšova lugu on pälvinud suurt tähelepanu nii kodu-, kui ka välismaal.

Methler: Alla lihtsalt sülitab Putini dogmade ja vaenuliku poliitika õhutamise peale, tema väärastunud maailmavaate peale... Vapper naine! Sügav kummardus tema ees!

P. Kuusk: Putin on geide vihkaja, talle ei meeldi teisest rassist inimesed, ta tahaks olla maailmavallutaja... Rumal, väga rumal väike mehike! Pugatšova suguseid, kes midagi ei karda isegi oma kodumaal välja öelda, võiks palju rohkem olla!

eestipoiss: WOW! At least someone in Russia has guts to stand up to the facelifting and nipple showing idiot Putin! Great song and a great message and a great political stand!!!!

Alexei Troickiy: Умница! Спасибо и привет из Киева!

Nataliya Hayday: Klassnaya pesnya, ALLA SUPER

vcurator: Alla at her best! Amazing!!! We love you even more!

artur walczak: super ... everyone "here: know how it is... Putin will not sleep tonight lolololo

vicky apple: velukolepno! Amazing!

hollabooiers: In the 90s at least Alla was quite the supporter of gay rights. Look up her performing with the Gay Mens Chorus of LA in Moscow in 1999.

olegfromodessa: Respect!

Kuula ja vaata lugu!

Kuidas sulle meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles