Jazzklubis kõlab Lizz Wrighti muusika

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Abzalon.
Jana Abzalon. Foto: Erakogu

Sel reedel kuuleb Endla teatri Jazzklubis USA jazzlaulja Lizz Wrighti loomingut, mida esitab Viljandist pärit noor laulja Jana Abzalon.

Jazzklubi eestvedaja Ülle Jantsoni teatel lummab Abzalon kuulajaid oma siiruse ja südamlikkusega. Tema sametine hääletämber justkui hüpnotiseerib ja ei jäta kedagi ükskõikseks. Koos ansambliga viib Jana kuulajaid pop-, jazz- ja gospelmuusika maailma, kus äärmiselt olulisel kohal on sõna, aga ka meisterlikud improvisatsioonid.

Lizz Wright, kelle loomingut kontserdil esitatakse, on pärit Ameerika Ühendriikidest ja vaatamata oma noorele vanusele (29) on jõudnud välja anda juba kolm sooloalbumit.

Abzaloni saadab kontserdil ansambel, mille moodustavad Julia Anstal flöödil, Merje Kägu kitarril, Rain Rämmal elektriklaveril, Heikko-Joseph Remmel kontrabassil ja Aleksandra Anstal trummidel.

Endla Jazzklubi algab reedel teatrikohvikus kell 21.30 ja on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles