Täna «Saladuste» 100. episood: ema pahnahobi sööb pere kodust välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna «Saladuste» 100. episood: ema pahnahobi sööb pere kodust välja!
Täna «Saladuste» 100. episood: ema pahnahobi sööb pere kodust välja! Foto: Kanal 2

Täna kell 20 toob Tuuli Roosma «Saladused» vaatajani humoorika peredraama, mille keskmes on kogumissõltuvust põdev pereema Mai. Kaltsukatest kõikvõimalikku kaupa kokkuostev Mai sööb kodust välja nii lapsed kui ka mehe, kes lihtsalt taolist kolikambrit enam taluda ei suuda.

Humoorika peredraama keskmes on seekord ema Mai, kes kogub kõike ja kõikjalt. Pahnahobi on laastamas juba perekonna elukorraldust ja omavahelisi suhteid. Mai ise aga ei mõista, miks see teisi pereliikmeid häirib. Tema enda mõtetes püüab ta vaid pereelu soodsalt paremaks muuta.

Perepoeg Aare aga ei taha ja ei saagi enam ammu kedagi endale külla kutsuda, sest elamise on vallutanud asjad igast aastakümnest.

Kui kõik pereliikmed on ema kummalise kire pärast kodust välja kolinud, otsustab ka Mai neile järgneda. Kuigi naine lubab, et koli enam ei kogu, kordub kõik taas. Nüüd paneb Aare oma ema valiku ette: kas pahn lendab prügimäele või ema lendab kodust välja.

Näitlejad: Vilma Luik, Mikk-Hardi Tuisk, Malle Pärn, Jaan Tedder jt.

Eluline «Saladused» on Kanal 2s esmaspäeviti kell 20, vahetult enne kodumaist humoorikat draamasarja «Naabriplika».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles