Jaan Tätte: Oma lauluoskuse olen saanud emalt!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maire Aunaste saates  "Tõuse ja sära" on emadepäeva puhul üle pika aja laulmas Jaan Tätte, kes läheb rahva rõõmuks suvel ka tuurile.

Jaan Tätte viskab nalja, et annab Maire Aunastele oma esimese intervjuu 50.aastasena ja ütleb, et on rõõmus, sest tema 84 - aastane ema Maie näeb poja pikka ja õnnelikku elu kõrvalt.  

Viimati kaheksa kuud tagasi laulnud Jaan Tätte meenutab oma raamatupidajast ema soojade sõnadega: "Talle on alati meeldinud laulda ning emal on väga palju laule ümber kirjutatud oma laulikutesse, kust ka mina alguses laulsin".  Tätte lisab veel, et just ema viis teda väiksena palju kontsertidele ja teatrisse ning nõudis õppetükkide korralikku tegemist. "Meie kodus oli kord majas", rõhutab armastatud laulumees ja näitleja.

Jaan Tätte lisab veel, et suvel läheb ta tuurile, ikka selleks, et sünnipäeva tähistada ja Eesti rahvaga taaskord maha istuda, laulda ja meenutada ilusaid hetki oma elust.

Saates "Tõuse ja sära" on sellel pühapäeval külas veel kuulsaid lapsi koos oma emadega -  Tomi ja Lydia Rahula Tallinna Poistekooriga ning Getter ja Katre Jaani koos vanaema Riina Roometiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles