Jaanus Nõgisto: Kui keegi teine seda pauku ei tee, siis mina teen, raisk!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Nõgisto on praegu ametis filmivõtetega
Jaanus Nõgisto on praegu ametis filmivõtetega Foto: Arno Saar/ Õhtuleht

Muusik Jaanus Nõgisto (58) ütleb Kroonikale antud intervjuus, et oleks 1980. aastate algul võimaluse korral meelsasti välismaale putkanud. Aga nüüd ütleb ta, et ei kavatse siit mitte kunagi mitte kusagile minna ning on valmis Eesti riiki kaitsma iga kell.

Muude teemade lisaks paljastab Nõgisto oma suhtumise ka Ukraina sündmustesse

"Mina ei karda surma ega üldse mitte midagi. Mina, kurat, sellist jama siin ei võimalda ja kui keegi teine seda pauku ei tee, siis mina teen, raisk!" põrutab Nõgisto täie rauaga.

"Kui tervele vene rahvale on võimalik teha totaalne ajupesu, nii et 90 protsenti vene inimestest toetab Putini poliitikat, interventsiooni Ukrainasse ja kogu maailmale õnne viimist, nagu väidab Levada Tsentr, siis tuleb endale relv osta või Kaitseliitu astuda," on Nõgisto veendunud. "Ja seda tulebki teha igal eesti mehel!" lisab ta.

"Mul on viimasel ajal olnud tõsiseid raskusi keskendumisega, sest see õudus, mida olen püüdnud oma mõtetest välja tõrjuda, kõik see, mis lõppes aastal 1991 ... tuleb välja, et see ideoloogia, see kõige jälestamisväärsem mõtteviis elab edasi ja see omal ajal välja aretatud nõukogude inimese genotüüp on tohutult elujõuline!" imestab mees, kes on Ruja kuldaegadel käinud nii Ukrainas,  Luganskis, Harkivis, Donetskis, kui ka Krimmis.

Kuidas on lood sinuga? Kas oled valmis kaitsma Eesti riiki iga kell ja iga hinna eest?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles