Genka astub komöödialavale: olen nii vanaks jäänud, et ei jõua enam täispikka kontserti anda järjest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 telesaate «Laula mu laulu» võtted, Genka
Kanal 2 telesaate «Laula mu laulu» võtted, Genka Foto: Mihkel Maripuu

RAW Comedy Baltics toob 24. mail Salme Kultuurikeskusesse koomiku ning Hollywoodi filmistaari Aries Spears. Enne peaesinejat astub lavale tuntud eesti muusik Genka.

«Ma olen juba nii vanaks jäänud, et ei jõua enam täispikka kontserti anda järjest, seega on lugudevahelised jutud muutunud pikemaks kui laulud ise on,» naljatleb Genka ehk pärisnimega Henry Kõrvits.

Räppimist alustas Genka 1996. aastal. DJ ameti võttis enda peale DJ Paul Oja. Varsti liitus grupiga Revo, kellega nad moodustasid bändi Toe Tag. 2004. aastal lasi Toe Tag välja oma uue albumi Legendaarne. Selle albumi peal on kokku 18 muusikalugu. Plaadi pealt said hittideks «Deja Vu», «Legendaarne» ja «Pankrot».

G-Enka koos DJ Paul Ojaga asutasid plaadifirma «Legendaarne Records». Selle plaadifirma all on oma tuntumad lood välja andnud näiteks Metsakutsu, s'Poom, Põhjamaade Hirm, Winny Puhh.

Aries Spears on mänginud rolle hittmängufilmides «Jerry Maguire», «Malcolm X» ning teised. Tema esimene ülesastumine televisioonis oli Russell Simmons'i «Def Comed Jam», millele järgnes kohe Sowtime spetsiaal Apollo' teatris.

Olles 8 aastat üks põhiosatäitja MADtv's, jõudis ta parodeerida teisteseas nimesid nagu James Brown, Al Pacino ning oma lapsepõlve iidolit Eddie Murphy. Hiljuti mängis Aries peaosa kanalis Showtime seriaalis nimega «The Underground» koos Damon Wayans'iga. Samuti on ta kutsutud esinema legendaarsesse Conan O'Brien'i õhtusaatesse. Kui Aries ei osale mõnes filmi- või teleprojektis tegeleb ta üle maailma komöödiaklubides esinemistega.

Limiteeritud kogus Tallinna etenduse pileteid on eelmüügis Piletilevi müügipunktides. Salme Kultuurikeskuse uksed on 24. mail avatud alates kell 19.00 ning show algab soojendusesinejatega kell 20.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles