Täna võistlevad Eurovisioonile pühendatud «Kuldvillakus» Liina Randpere, Kirsti Timmer ja Kertu Jukkum

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurovisioonile pühendatud «Kuldvillakus» võistlevad Liina Randpere, Kirsti Timmer ja Kertu Jukkum
Eurovisioonile pühendatud «Kuldvillakus» võistlevad Liina Randpere, Kirsti Timmer ja Kertu Jukkum Foto: Kanal 2

Täna kell 20 algavas «Kudlvillaku» Eurovisiooni lauluvõistlusele pühandatud erisaates asuvad üksteise vastu võistlustulle raadio- ja telesaatejuhid Liina Randpere, Kirsti Timmer ja Kertu Jukkum.

Täna teeb «Kuldvillak» väikese pausi tavasaadetesse, sest Eurovisiooni nädalal on aeg kutsuda stuudiosse mängima Eesti raadiojaamade ja telesaadete nais-kahurvägi Liina Randpere, Kirsti Timmer ja Kertu Jukkum. 

Tänases saates tuleb võistlejatel vastata sellistele küsimustele nagu, kes oli see ansambel, kes saatis Silvi Vraiti tema Eurovisiooni etteastel, mis oli meiekandi mehe nimi, kelle Lätti minek lõppes murtud luudega, mis nimeline Eurovisiooni võidulugu ei oleks Napoleonile kindlasti meeldinud ning mis riik on kõige rohkem kordi võitnud Eurovisiooni lauluvõistluse. 

Need ja paljud teised lõbusad küsimused pakuvad mõnusat kaasamängimist juba täna kell 20 algavas Kuldvillaku Eurovisiooni erisaates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles