Junk Riot esitleb viis aastat sepistatud debüütalbumit: tahtsime teha võimalikult head plaati

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indiebänd Junk Riot
Indiebänd Junk Riot Foto: Jelena Rudi

Sel laupäeval astub indie-bänd Junk Riot kontsertklubis Sinilind lavale, et esitleda oma debüütalbumit «Headache». Plaadile on pandud bändi parimad lood aastatest 2008-2014. Lavalaudu jagab bänd ansambliga Galvanic Elephants, kes esitleb samuti uut muusikat.

Junk Riot on Tallinnast pärit garaažikvartett, mis alustas tegevust aastal 2006. Võttes esialgu eeskuju bändidest nagu näiteks Arctic Monkeys, White Stripes ning Klaxons, jõudis Junk Riot kolme parima sekka MTV Baltics’i korraldatud Coca-Cola Soundwave konkursil, võitis 2009. aastal noortebändide võistluse ning koos sellega paljude nii eesti kui ka vene taustaga kuulajate südamed. Lisaks on antud mitmeid kontserte Eestis ja välismaal, sealhulgas festivalidel Schilling, Plink Plonk ja Positivus.

2014. aastal sai Junk Riot palju tunnustavat tagasisidet Tallinn Music Weeki delegaatidelt, sealhulgas kiitsid bändi nii Q Magazine kui ka The Line Of Best Fit.

Tänaseks on noormehed valmis saanud debüütalbumi «Headache».

Vastuseks küsimusele, miks Noortebändide konkursi võidust aastal 2009 möödus enne albumi valmimist tervelt viis aastat, ütleb solist Vadim Ivanov: «Tahtsime teha võimalikult head plaati!»

Esitluskontserdid toimuvad 10. mail Tallinnas, klubis Sinilind ning 16. mail Tartus, Genialistide klubis. Piletihind on mõlemal kontserdil €5 (kl 21.00-22.30) ning €7 (kl 22.30 - ... ).

Vaata ja kuula!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles