Rein Rannap on Jaanus Nõgisto käitumisest solvunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Rannap (vasakult) ühes ansambliga Kosmikud ehk Kõmmari alias Raivo Rätte, Kristo Rajasaare, Aleksandri alias Andres Vana ja Hainzi alias Meelis Hainsooga ning homme algaval minituuril koos nendega üles astuvate lauljate Taavi Petersoni ja Priit Volmeriga.
Rein Rannap (vasakult) ühes ansambliga Kosmikud ehk Kõmmari alias Raivo Rätte, Kristo Rajasaare, Aleksandri alias Andres Vana ja Hainzi alias Meelis Hainsooga ning homme algaval minituuril koos nendega üles astuvate lauljate Taavi Petersoni ja Priit Volmeriga. Foto: Toomas Huik

Kuigi Ruja asutaja, klahvimees ja enamiku lugude autor Rein Rannap (60) on paljud Ruja projektid ise ära öelnud, on ta siiski nördinud, et bändi kitarrist Jaanus Nõgisto (58) tuleb suvel Ruja laulude kontsertsarjaga välja nii, et temal polnud asjast õrna aimugi, vahendab Kroonika

Rannap sai Tartu Kontserdi korraldatavast tuurist ja ka sellest, et Nõgisto kutsus esinemisteks kampa vahepeal, 70ndate lõpus Rujas mänginud Margus Kappeli, Priit Kuulbergi ja Andrus Vahu, teada alles ajakirjanduse vahendusel. «Arusaadavalt ei meeldi mulle, et kõik toimus minu selja taga. Oleks olnud loomulik, et minu kui ansambli juhi, kokkukutsuja, nimepanija ja põhilise heliloojaga oleks plaani arutatud,» kurdab solvunud Rannap.

«Nõgisto poolt algselt meediasse suunatud väide, et Ruja tuleb taas kokku, on väga piinlik… Mitmed Ruja liikmetest on helistanud ja avaldanud pahameelt nime väärkasutamise pärast. Hiljem selle asendanud loosung «Taaskohtumine Ruja muusikutega» on samuti põhjendamatu,» leiab Rannap.

Taavi Petersonile, kes tiimis Nõgistoga Ruja laule esitab, on Rein soovitanud aga kokku panna hoopis Ruja tribuutbändi muusikaõppureist, sest see, kuidas tõlgendaks Rujat uus põlvkond, oleks palju huvitavam.

Mida sina asjast arvad?

Kuula ka Taavi Petersoni ja Ruja ühist laulu «Eile nägin ma Eestimaad»!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles