Ei või olla! Jaan ja Kersti Toots lahutasid lõpuks abielu!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan ja Kersti Toots
Jaan ja Kersti Toots Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Millal lahutab Kati Tootsiga koos elav ärimees Jaan Toots oma abielu Kersti Tootsiga, on seltskonnaajakirjandus juba aastaid uurinud. Nüüd on see tehtud! Jaan ja Kersti on omavahelised jutud sirgeks rääkinud, vara jaotanud ja sõbralikult lahku läinud, et Jaan ja Kati saaks oma eluga edasi minna, vahendab Kroonika

Tänavu märtsis arutles Jaan Tootsiga (56) Keila-Joal kodu jagav Kati Toots (32): «Kui elus on kord juba nii läinud, et minnakse lahku, siis mingu ka inimesed oma eludega edasi. Miks peab üks pool teist kinni hoidma? Kangutama, tegema kõike selleks, et näidata – ma keeran su elu tagurpidi!» Ilmselgelt vihjas Kati sellele, et Jaan ja Kersti (48) olid jätkuvalt abielus.

Jaanuari keskel kinnisvaraportaalidesse tekkinud Kati ja Jaan Tootsi Keila-Joal asuva uhke häärberi kuulutus tekitas palju segadust, sest Jaan Toots ise väitis, et ei tea müügist midagi.

Riiklikust E-kinnistusraamatust selgus aga, et kinnistul oli peal hüpoteek summas 1,34 miljonit eurot Kersti Tootsi kasuks. See näitas, et Kersti ja Jaan on sõlminud omavahel mingisuguse lepingu, mille tagatiseks on kinnisvaraobjekt eeltoodud summa ulatuses.

Ilmselt jättis Jaan lepinguliste kohuste täitmise unarusse ning seetõttu tekkiski hüpoteegipidajal, Kersti Tootsil õigus nõuda asja sundmüüki kohtutäituri kaudu.

Toona kostis Kersti Toots asja kommentaariks, et see on tema ja Jaani omavaheline asi ega kuulu avalikkuse ees arutamiseks. Ka Jaan Toots leidis, et tegemist on  sekkumisega tema eraellu ja ta pole üldse avaliku elu tegelanegi, et midagi kommenteerida.

Nüüd on selgunud, et Jaan ja Kersti on omavahelised arusaamatused lahendanud ning abielugi lõpuks lahutanud.

Kas varsti löövad Kati ja Jaani pulmakellad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles