Prints Harry läks kallimast lõplikult lahku?

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tagasivaade prints Harry poissmehepõlvele:
Tagasivaade prints Harry poissmehepõlvele: Foto: SCANPIX

Kuuldavasti on Suurbritannia printsi Harry ja tema kauaaegse kallima Chelsy Davy suhe lõplikult karidel.

Paar oli koos kuus aastat, vahendab Digitalspy.

Kuulduste kohaselt tegi suhtele lõpu 24-aastane Davy. Neiu olevat otsust põhjendanud sellega, et kolib peagi Aafrikasse, kus asub õigusteaduse alal tööle.

«Meiega on lõpp,» olevat Davy oma sõpradele öelnud. «Minu jaoks on see uus algus. Tahan Lõuna-Aafrikas oma karjääri alustada ja seal kogu ülejäänud elu veeta. Ma ei taha Inglismaal elada.»

Tundmatuks jäänud allikas lisas, et suhe suri välja järk-järgult ning oli juba mõnda aega sisuliselt läbi.

«Arvestades Harry pühendumist sõjaväele ja oma perele, poleks tema jaoks praktiline olla suhtes kellegagi, kes elab teises riigis. Oli ilmselge, et on aeg asjale kiire lõpp teha. Säde on nende vahelt kadunud ja Chelsy keskendub tagasipöördumisele sinna, kus asub ta süda,» rääkis asjassepühendatu.

«Kui nad mullu lahku läksid, oli Chelsy masenduses, aga nüüd on asjad teisiti. Ta teab, et andis endast kõik, et suhe toimiks. Nad on siiani sõbrad ja jäävad alati teineteise jaoks erilisteks,» lõpetas allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles