Owe Petersell kahtlustab: ehk on mingi konks hääletussüsteemis?

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Raadiohääl Owe Petersell oli vahetult pärast Eurovsiooni poolfinaali kurb ja hämmelduses.

«Ei tea, mis juhtus. Kurb on muidugi. Edasipääsejate väljakuulutamine tekitab endalegi suure ärevuse, ei taha mõelda, mida Tanja samal ajal tundis,» ütles Petersell.

Hinnete väljakuulutamise ajal tabas ta end mõttelt, et ehk jääb ka midagi hääletussüsteemi taha. 

«Sõltub ju sellest, millised riigid poolfinaalis osalevad, kes saavad hääletada. Äkki on mingi konks seal,» ütles ta. 

Tanja esitust pidas ta suurepäraseks: «Kogu see valgusshow, lavashow ja tants olid väga head. Mitte midagi ei saa talle ette heita.»

Peterselli sõnul paistis Tanja konkurentide seast hästi välja.

«Esimeses poolfinaalis oli palju selliseid laule, kus tuleb üks lehviv daam ja lihtsalt seistes või lehvides laulab. Need mõjuvad natuke vanamoodsalt. Tanja number jäi oma contemporary tantsuga ja kogu loo olemusega silma sellega, et see oli moodne ja kõlas hästi.»

Petersell jälgis kontserti pressikeskuses, kus tema sõnul oli Tanja esituse järel aplaus korralik.

«Rootsi loole oli kindlasti aplaus suurem, aga palju sõltub sellest, mis fännid sinu vahetus läheduses on. Mina näiteks olin Hollandi fännide juures ja sealt kostis küll kõva lärmi. Hollandil oli ka minu arust väga hea lugu. Aga jah, see ei näita kahjuks alati, mis see lõpptulemus olema saab,» nentis Petersell, kes uskus kindlalt Tanja edasipääsu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles