Tallinn Comedy Festival: Late Night Gimp Fight kombineerib huumori hämara poole muusika- ja multimeedianumbritega

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
7-9. maini toimuval Tallinn Comedy Festivalil astub üles üks Ühendkuningriikide ägedaimaid sketšikomöödia truppe, Late Night Gimp Fight.
7-9. maini toimuval Tallinn Comedy Festivalil astub üles üks Ühendkuningriikide ägedaimaid sketšikomöödia truppe, Late Night Gimp Fight. Foto: promo

7-9. maini toimuval Tallinn Comedy Festivalil astub üles üks Ühendkuningriikide ägedaimaid sketšikomöödia truppe, Late Night Gimp Fight. Juba täna saab nautida esimest kolme üritust!

«Eestlased armastavad sketšikomöödiat: näiteks Kreisiraadiot, Tujurikkujat ja Monty Pythonit. Late Night Gimp Fight on sama äge, aga neid muudab eriliseks see, et nad teevad sketše live’s, ilma võimaluseta duubleid teha. Nende show on julge ja naljakam kui enamik televiisorist või YouTube’ist nähtud sketšidest,» kommenteeris Andrus Purde festivali korraldustiimist.

Late Night Gimp Fight kombineerib huumori hämara poole muusika- ja multimeedianumbritega.

Trupiliikme David Mooni sõnul esitavad nad Tallinnas tunnikese nende parimatest sketšidest, naljakaimatest lauludest ja hullumeelseimatest visuaalidest: «Ootame väga seda, et saame esineda inimestele, kes meist kuulnudki ei ole ning võibolla tulevad lihtsalt nime «Late Night Gimp Fight» peale. Mõnikord on sellised inimesed meeldivalt üllatunud, aga teinekord ootavad nad maskides meeste võitlust, ja on pettunud, et laval on kõigest komöödia-trupp.»

Late Night Gimp Fight alustas 2008. aastal ning võeti publiku poolt kohe soojalt vastu. Peagi viis viieliikmeline trupp oma sketšishow Edinburghi festivalile, kus nad 2010. aastal kuulutati «Aasta uustulijaks». Sellest ajast peale on trupp igal aastal viinud oma uue materjali täismajade ette Edinburghi festivalil ja mujal, vaid nädalapäevad tagasi sai läbi trupi edukas debüüt Austraalias Melbourne’i komöödiafestivalil.

Late Night Gimp Fight on Edinburghi Komöödiaauhinna nominent ja huumoriväljaande Chortle auhinna võitja. Trupi showsid lavastab Londoni prestiižse Soho komöödiateatri kunstiline juht Steve Marmion.

Tudengi Stand-Up 7.mail algusega kell 19.00 Kompressoris.

Improtund 7. mail algusega kell 19.30 Von Krahli teatris. Laval Improgrupp Jaa! ja Impeerium

Komeediklubi Festivali Eri algab täna algusega kell 20.00 Von Krahli baaris. Laval Will Franken (US), Simon Munnery(UK), Alistair Barrie (UK).

Late Night Gimp Fight (UK) 7.mail algusega kell 22.30 Von Krahli teatris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles