Cocoloco ootab laulma

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karaoke- ja snäkibaar Cocoloco.
Karaoke- ja snäkibaar Cocoloco. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Seni Pärnus Bristoli hotelli esimesel korrusel asunud Admirali kasiino ruumides alustab laupäeval tööd karaoke- ja snäkibaar Cocoloco.

„Praegu sellist kohta Pärnus pole, aga noorte huvi karaoke vastu on suur,“ tõdes uue baari rajamise põhiraskust kandnud Ilyas Bouhouda. „Hiljuti oli Poolas karaokevõistlus, kus oli 3600 osalejat.“

Bouhouda väitel ootab uues, poolsada külastajat mahutavas baaris karaokelauljaid kõrgtasemel helitehnika ja kõik muu karaokeks tarvilik, Cocoloco fonoteegis on kõikide viimase aja hittide helitaustad.

Nii esimene, teine kui kolmas loovad eeldused, et Pärnust võib saada Eestis arvestatav keskus mitte üksnes niisama oma lõbuks karaokeks, vaid Cocoloco näol on baas, kus annab korraldada nii kohalikke kui rahvusvahelisi võistlusi. Liiati on baaris ametis mees, kes teinud sama tööd Soomes, Rootsis, Suurbritannias.

Bouhouda kinnitusel pole üldse muinasjutt, et täna tundmatu nimi on homme kõikidel keelel ja meeles: maailmas olla kümneid näiteid, kus algajast karaokelauljast on lühikese ajaga kasvanud maailmamainega lavatäht. Selleks on vaja vaid vaeva näha.

Cocolocos on lisaks avarale karaokesaalile väiksem ruum, kus omaette olekust pidajad saavad rahulikult kohvi lonksata või jutelda, ilusate ilmadega töötab karaoke- ja snäkibaari väliterrass.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles