Galerii: meelelahutusmaailma koorekiht New Yorgi kostüümiinstituudi galal

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USAs New Yorgis Metropolitan Museum of Art kunstimuuseumis toimus eile kostüümiinstituudi gala teemal «Beyond Fashion» (Üle moe).

Sellel osales meelelahutusmaailma koorekiht, mille esindajad näitasid moeloojate värskemaid ideid.

Kriitika osaliseks said näiteks laulja Rita Ora kui ka aluspesumodelli Kate Uptoni kleidivalik. Upton  kurtis hiljuti, et alati vaadatakse vaid ta rindu, mitte aga istmikku.

Moekriitikute sõnul kordus sama ning tähelepanu äratasid Uptoni suurest dekolteest paistnud rinnad. Upton kandis tumedat pitsilist kleiti, mis olevat jätnud odava tänavatüdruku aluskleidi mulje.

Rita Oral oli seljas Donna Karani atlejee loodud kullatooni kleit. Ora kleidi lõhik oli aga nii suur, et sellest paistsid aluspüksid.

Modell Rosie Hunthington-Whitley kostüüm sai hüüdnime Gladiaator.

Lisaks oli veel staare, kes just oma kleidi tegumoe või värvivalikuga ei hiilanud.

Positiivselt tõsteti esile aga Katie Holmesi kollast printsessikleiti, Anne Hathaway lihtsalõikelist punast õhtukleiti ning Reese Witherspooni erkroosat kleiti ja soengut milles ta jättis 1950. aastate staari mulje.

Samuti jäid positiivselt silma Lupita Nyong`o Aafrika teemaline rõivastus ning Maggie Gyllenhaali triibuline-täpiline õhtukleit, mida täiendas pikk sall.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles