Näitleja Hilje Murel müüb oma maakodu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Draamateatri näitlejanna Hilje Murel on hiljuti müüki pannud oma armsa suvekodu Rõuges, mida ta on hoole ja armastusega kümme aastat renoveerinud. 

"Ma müün oma suvekodu, sest soovin osta või vahetuse teel soetada oma emale kahetoalist korterit Tallinnas, kes on seni elanud üüripinnal," ütleb Murel Naistelehele. 

"Muidugi teeks mulle kõige suuremat heameelt, kui minu kena koha ostaks mõni sõber - siis oleks süda rahulikum. Loomulikult on sellest kohast kahju loobuda, kuid praegu on see vajalik."

Müügikuulutuses seisab, et Rõuge alevikus asuv 9100 ruutmeetrine krunt pakub piisavalt privaatsust, asub 150 meetri kaugusel järvest ning läheduses on bussipeatus, poed ning palju võimalusi vaba aja veetmiseks nii suvel, kui talvel. 

Elada saab kahes magamistoas ja elutoas, on ka koridor ja köök. Maakodu hinnaks on 59 000 eurot. 

Lisainformatsioon:

Kinnistu, kivimaja, kogupind 130 m², krunt 9 100 m², panipaik, kõrvalhoone, kaev, mööbel, terrass, elekter, Suurjärv, Ratasjärv järv 100 m.

Elamuks kohandatud vana mõisa-aegne maakivist hoone suure krundi, õunapuuaia ja grillimisnurgaga.

MIS ON OLEMAS ?

Paksud maakivimüürid, millesse talletub kuum suvesoojus nii, et seda jätkub toasolijatele veel pikkadeks sügisõhtutekski.

Aknaorvad tubades, kus saab istuda, unistada ja elu üle mõtiskleda, imetleda kuidas õunapuu õitseb, vilju kasvatab ja lume all tukastab.

Õlitatud põrandalauad, mis pärinevad 200 aastasest hoonest ja nüüd selles kodus mõnusalt paljast jalga silitavad.

Põhjamaa stiilis valge puidust köök suure pliidiga, millel oma aia õuntest moosi keeta, suur kolakamber, kuhu on võimalik ehitada saun, pesuruum või hoopis midagi muud, terrass, mida saab kasutada aastaringselt õdusateks olemisteks koos sõpradega.

Lisaks veel suured tammed ja mõisapark, õunaaed, kuur puude jaoks, välikäimla, vesi aleviku puurkaevust, kaev oma krundil, elekter 16 A 3 faasi, väga hea naabrivalve, hea juurdepääs aastaringselt, kauplus, põhikool, lasteaed, noortekeskus, võimalused aktiivseks puhkuseks.

MIDA SAAKS KINNISTUL TEHA?

Detailplaneeringuga jagada krunt kaheks nii, et saaks ka sõpradele maja ehitada, projekteerida ja ehitada uus maja, renoveerida olemasolev elamu, ehitada katusealusele lisaelamispinda, ehitada saun, piirata krunt aia või hekiga tekitades suuremat privaatsust. 

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles