Mait Malmsten ja Harriet Toompere ostsid väega talu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Malmsten ja Harriet Toompere
Mait Malmsten ja Harriet Toompere Foto: Aldo Luud / SL Õhtuleht

Näitleja Mait Malmsten (41) seab end tasahilju mõnusalt sisse kohas, mis on läbi aegade olnud joogalaagrite, budistide meditatsiooni- ja paastulaagrite toimumispaigaks – seega kõigiti läbiproovitud ja katsutud koht, kus üks tõeline töönarkomaan võiks lõdvestuda.

Malmsten, kes muidu elab oma kolleegist kaasa Harriet Toompere (38) ja poegadega Kalamajas, ostis läinud suvel Kuusalu valda Andineemele talu, mille eelmine omanik on tuntud psühholoogiaprofessor Anti Kidron (71), kirjutab Kroonika. 

«Püüdsin suvekodus kaunil loodusel ilma ise suuremalt vahele segamata mõjule pääseda ja paljude meelest ongi sel kohal eriline aura,» seletab Anti Kidron. «Paarikümne aasta jooksul kogunes suveti Andineemele väga kirevaid seltskondi, korraldati joogalaagreid ja budistide meditatsioonikursusi, psühholoogiatudengite seminare, õppejõudude suvehaku väljasõite, kursuse kokkutulekuid, paar paastulaagrit ja isegi üks näitlejakoolitus.»

Nii nagu igal asjal on algus, on sel ka lõpp. Kidron veedab nüüd rohkem aega Türgis ja sealt vaadatuna tundus Kidronile üsna suure maakodu pidamine vaid kolmel suvekuul elamiseks pillava luksusena ja nii nad panidki perega selle müüki.

Hellitati lootust, et ostja oleks ikkagi loodusesõbralik loomeinimene, kes ei tõtta põlispuid langetama ja õunapuid asemele istutama. Otsekui tellimise peale ilmusidki just säärased huvilised – Mait ja Harriet!

«Näitlejad väitsid, et maakodu otsingul käisid nad läbi mitukümmend kohta, Andineeme meeldis neile kõige enam. Seda oli meeldiv kuulda – võis loota, et koht läheb headesse kätesse.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles