Tänasel talgupäeval sai värske ilme olümpialogo Tallinna Olümpiapurjespordikeskuses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Olümpiakomitee ja Eesti Jahtklubide Liidu talgumeeskond korrastas tänasel talgupäeval Tallinna Olümpiapurjespordikeskuse sadamaala – puhastati ja värviti üle olümpiamängude metallist logo ning puhastatu lipuväljaku treänasel talgupäeval sai värske ilme olümpialogo Tallinna Olümpiapurjespordikeskuses.

Eesti Olümpiakomitee peasekretäri Siim Suklesele valmistas head meelt, et nende tundide jooksul, mil tööd tehti, käis olümpiatule monumenti ka olümpiasadamat uudistamas mitmed turistide seltskonnad.  

„See näitab, et olümpiamängudega seotu pakub inimestele huvi ka aastakümneid pärast mängude toimumist. Võime olla uhked, et Tallinn on üks neljakümne ühest linnast, kus olümpiamängud üldse toimunud on,“ ütles Sukles.

Üle-eestilise „Teeme Ära“ talgupäeva enam kui 1700 talgu seas oli liikumisaasta puhul kümnendik ehk üle 170 talgu pühendatud spordi- ja terviserajatiste korrastamisele.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles