Getter vormistas Parima päeva

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile esitleti vinüülplaadipoes tabava nimega Vinüül Getter Jaani (17) uut plaati «Parim päev».


Selle poe tagatoas ongi Moonwalk Studio, kus Getteri suvised tantsulood elektronideks pressiti. Ja stuudio peremehena tatsas ringi rahulolev Sven Lõhmus, kelle profisulest pärinevadki Getteri värske EP lood.

EP on iseenesest plaat nagu iga teinegi, ainult et vähemate lugudega. Seega saab seda soodsamalt müüa. Getteri plaat tuleb müügile CD-l 99 krooniga ja digitaalselt 79 krooniga. Plaadil leiduvad järgmisel lood:
Grammofon
Spin
Suveööde kuumuses
Walk like an egyptian
Saladus
Parim päev slo-mo version
Parim päev club mix

Getteri kelmikas noodi-seelikuga esinemiskostüüm on Karolin Kuusiku looming. Muide, need noodid pärinevad ühest kuulsast Coldplay laulust. Kes oskab ära arvata, millisest?

«Olev väga rahul sellega, millega me hakkama saime,» ütles Getter. «See on suveks täpselt õige plaat. Võib-olla mõne laulu puhul on selline väike tunne sees, et ehk oleks võinud natuke rohkem energiat panna või kuidagi teisiti teha, aga kokkuvõttes mulle see meeldib. Ise ma laulan ju ballaade, aga siis mõtlesime, et suveks võiks midagi sellist energilisemat ja tantsulisemat teha.»

Getter viibis sellel plaadi valmimise nimel nädalata kaupa stuudioseinte vahel: «Lõuna ajal tulin ja nii õhtuni välja.»

Getteri lavashow on tema enda ja ta võluvate tantsupoiste kollektiivne looming. Ja tõesti, lisaks võluvale lauluhäälele liigutab Getter sinna juurde väga osavalt oma miniatuurset keha. Kel võimalus, ärge jätke vaatamata.

Getteril jääb sel õppeaastal veel nädalake koolis käia ja siis ootab ees loodetavasti esinemisterohke suvevaheaeg. Kooli lõpuni jääb veel kaks aastat. Teatavasti õpib ta Tallinna Tööstushariduskeskuses rätsep-stilisti eriala.

«Tulevikus tahan kindlasti laulda, tantsida ja näidelda ning seda kõike koos teha. Showbusiness, ühesõnaga. Usun, et löön läbi. Ja eriala lubab mul ise endale kostüüme kujundada!» rõõmustas Getter.

Esitlusele olid tulnud muidugi Getteri kaaslased superstaari-finaalist, vana kooli raskekahurvägi Allan Roosileht ja Heini Vaikmaa (kes mõlemad suure huviga poes välja pandud vinüüle lappasid) ning Getteri sõbrad-sugulased, sealhulgas paar päris pisikest fänni.

Kuula üht plaadi lugudest allpool ja vaata galeriid kah!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles