«Nädalalõpp Kanal 2ga» täna: Kaja Kallas räägib oma esimesest kohtamisest ja Ott Sepp asub ise saatejuhi rolli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Nädalalõpp Kanal 2ga»: Ott Sepp asub saatejuhi rolli
«Nädalalõpp Kanal 2ga»: Ott Sepp asub saatejuhi rolli Foto: Ardo Kaljuvee

Täna kell 21:30 on Teet Margnal ja Kristjan Jõekaldal saates «Nädalalõpp Kanal 2ga» külas Riigikogu liige Kaja Kallas, armastatud trubaduur Jüri Homenja, Laura endise nimega Põldvere tänane Remmel koos abikaasaga ning ikka ja jälle tuntud tujurikkuja Ott Sepp.

Noorema põlvkonna poliitikute hulgast ereda tähena silmi pimestav Kaja Kallas räägib Teet Margnale ja Kristjan Jõekaldale lustaka loo oma esimesest kohtamisest ja piinliku seiga oma esimesest kohtuistungist. Kaja pihib ka, et enne poliitikukarjääri tuli tal tihti advokaadina tegeleda oma legendaarse isa Siim Kallase vanade tuttavatega, kes kippusid teda põsest näpistama ja kohtlema nagu väikest tüdrukut. 

Lauljatar Laura Põldvere läks möödunud aastal mehele ja kannab nüüd nime Laura Remmel. Kui valutult läks üles töötatud artistinime vahetamine? Lauraga on stuudios kaasas ka tema pianistist abikaasa Joel-Rasmus Remmel.

Tänu Joelile on Laura leidnud uut inspiratsiooni ja teinud oma karjääris pöörde. Teet ja Kristjan kutsuvad värske abielumehe välja pöörasele jõuproovile. Joeli edu sõltub siin ainult Laurast, aga kuidas naine oma ülesandega hakkama saab?   

Pealtnäha arusaamatul põhjusel on Teedul-Kristjanil juba kolmandat korda külas Vanemuise näitleja ja tuntud «tujurikkuja» Ott Sepp. Kaks intervjuud temaga on läinud nurja, kuidas kulgeb kolmas, selline, kus Ott proovib Kristjani asemel «Nädalalõpp Kanal 2ga» saatejuhi kingadesse astuda?

Sepa üllatuseks ei tulnudki ta Tartust Tallinna üksi, vaid sama teed sõitis võttepäeva hommikul ka tuntud trubaduur Jüri Homenja. Pubidest ja ööklubidest meelelahutust otsijatele on Jüri ja tema itaaliapärased diskohitid vanad tuttavad. Muide, kas teadsite, et suur Itaalia fänn Jüri palus end noorpõlves hoopis Gianniks kutsuda? Kuuleme, miks ei saanud Homenjast ei laste- ega hambaarsti.

Positiivne ja humoorikas avapauk nädalavahetusele, Teet Margna ja Kristjan Jõekalda jutusaade «Nädalalõpp Kanal 2ga» on eetris juba täna kell 21:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles