Endine IMFi juht Dominique Strauss-Kahn andis bordelli kohtusse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kurikuulus prantslane, Rahvusvahelise valuutafondi (IMF) kunagine juht Dominique Strauss-Kahn, keda tuntakse nüüd enamjaolt ta nimetähtede järgi DSK, andis kohtusse bordelli, millele tema arvates anti nimi tema järgi.

Tegemist on Belgias asuva bordelliga, kus korraldatakse seksiorgiaid ja seksiteemalisi pidusid, edastab The Local.

Strauss-Kahni advokaadi sõnul pani bordell meelega sellise nime, et sellega ta klienti solvata.

Strauss-Kahn kandideeris Prantsusmaal 2012. aasta presidendivalimistel, kuid sellele tõmbas kriipsu peale New Yorgis lahvatanud seksiskandaal. Luksushotelli toatüdruk süüdistas Staruss-Kahni tema seksuaalses ärakasutamises.

Uus bordell asub Belgias Blatonis ning selle tegelik pikk nimi on Dodo Sex Klub, mille lühend on nii nagu Strauss-Kahni nime puhul – DSK.  Belgias on prostitutsiooniga tegelemine ja bordellid legaalsed.

Blatoni bordelli omanik on Prantsuse päritolu sutenöör Dominique Alderweireld, keda süüdistati prostituutide tarnimises Strauss-Kahnile. Alderweireld eitab seda.

Strauss-Kahni advokaatide sõnul on tema nimetähtede kasutamine bordelli nimes sutenööri kättemaks.

Strauss-Kahn oli sunnitud IMFi juhi kohalt tagasi astuma 2011. aastal pärast seda, kui New Yorgi luksushotelli teenijanna süüdistas teda seksuaalses ahistamises ja kallaletungis. 2012. aastal loobuti Strauss-Khani vastasest süüdistusest ja ta andis hotelli teenija kohtusse, nõudes kahjutasuks 1,5 miljonit dollarit.

Strauss-Kahn osales pidudel Põhja-Prantsusmaal Lille´is ning ta ei olevat teadnud, et need peod on seotud sütenööri Alderweireldi ja prostituutidega.

Möödunud aastal anti Strauss-Kahn ja veel 12 isikut kohtu alla, kluna neid kahtlustati prostitutsiooniga tegelemises. Kohus peaks nende suhtes otsuse langetama selle aasta keskel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles