«Padjaklubi» hädas fännidega: noored poisid küsivad asju, mis trükimusta ei kannata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Padjaklubi: kuidas eksmehest lahti saada?
Padjaklubi: kuidas eksmehest lahti saada? Foto: TV3

Telesarja «Padjaklubi» populaarsus hakkab juba võtma «Kättemaksukontori» mõõtmeid ning kuuldavasti on sarjal juba tekkinud samasugused kummalised fännid, kui seda on «Kättemaksukontoril».

Kui juba Facebookis on nelja kauni osatäitja Katariina Ratasepa, Grete Kleini, Kertu Moppeli ja Kristel Aaslaidi kontod uppumas sõbrakutsetesse, siis nüüd on ka sarja võttepaik fännide küüsis, vahendab ajakiri Kroonika.

Kuna hiljuti avaldas üks väljaanne pildi Mustamäe kortermajast, kus võtted toimuvad, siis see on kaasa toonud see, et fännid käivad võtete korteri ukse taga.

«Meil on väga erinevad fännid, väikestest lastest keskealiste meesteni,» rääkis seriaali režissöör Ragne Mandri, et ukse taga hiilivate fännide tulv on tõesti kasvanud.

«Ukse taga käivad noored poisid, kes küsivad asju, mis isegi trükimusta ei kannata,» kostab režissöör, et käiakse igasugu asjadega korteris elavat toredat peret kollitamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles