Kullakaupmees Erik Karu korraldatud peol söödi ja joodi kulda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestis loodi maailmas ainulaadne frantsiisipõhine väärismetallide otsemüügi ettevõte, mis aitab toolilt tõusmata kindlustada meil kõigil endi tulevikku, kas või ühe grammi kaupa. Teile tõttab appi verivärske kullakaupmees Erik Karu.

Kasiinoäris miljoneid teeniva ärimehe Armin Karu poeg alustas Eestis ennenägematu äriga. Tema sõnul võivad väärismetallid olla ideaalseks vabatahtlikuks IV pensionisambaks, mis muudavad turvalisemaks nii teie, kui ka teie järglaste elu!
 

Suurejooneline vastavatud ärivõtte Smart Metal Investment avaüritus vaid valitutele leidis aset teisipäeval, 29. aprillil Tallink City hotelli konverentsiruumis.

Avalikkusele tutvustati 100% Eesti kapitalil põhinevat väärismetallide frantsiisipõhist otsemüügi ettevõtet, mis annab lisaks kliendivõimalustele ka ettevõtlikumatele inimestele võimaluse osa saada globaalse suunitlusega frantsiisipõhisest äritegevusest.

Antud ettevõtte asutajateks on Erik Karu ja Bert-Ken Raudberg, kes selgitasid pidulikul avaüritusel oma firma loomise tagamaid ning eesmärke.

Ettekandega astus üles ka juhtivkoolitaja Romet Nael ning SMI`le spetsiaalselt kirjutatud erisingli «Kuldaväärt» esmaesitluse tegi koos sõnavõtuga, tuleviku kindlustamise võimalustest, Eesti tuntuim saatejuht, show-mees ja laulja Mart Sander, kes oli endki ehtinud kuldse outfit`iga.
 

Külalistele pakuti 23-karaadiste kullaebemetega vahuveini ning hõrkusid ja kullaga kaetud suupisteid. Kõikide osalejate vahel loositi välja ehtsat investeerimiskulda!

Vaata pilte ja videosid!


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles