Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Kapist välja tulnud Ellen Page: tundsin end geide läheduses kohmetult

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Ellen Page
Ellen Page Foto: SCANPIX

Tänavu veebruaris oma tõelise orientatsiooni paljastanud näitlejanna Ellen Page tundis end varem geide juuresolekul ebamugavalt.

27-aastane staar tunnistas lesbilisust vanematele 19-aastaselt, kuid avalikult ei julgenud ta sellest kaua aega rääkida, kirjutas Flare.

«Sa võid ju mõelda, et sellega pole enam probleemi ja sa ei tunne oma sättumuse pärast häbi, kuid see pole nii. Mina kartsin jätkuvalt seda, et inimesed saavad teada. Tundsin end geide juuresolekul kohmetult; tundsin end süüdi, et ma ei julgenud mina ise olla,» rääkis Page.

Näitlejanna otsustas vanemaks saades, et peab kapist välja tulema, sest ta soovis oma armastatut maailmale näidata ilma, et teda keegi hukka mõistaks.

«Soovisin olla vabalt armunud ja kõndida tänaval oma tüdruksõbraga käsikäes,» sõnas ta. «Tunnen end nüüd õnnelikuma ja enesekindlamana. Ma pole aastaid olnud niivõrd loominguliselt inspireeritud ja seda tänu sellele, et mu õlgadelt langes suur koorem.»

Märksõnad

Tagasi üles