Kes olid George Clooney eelmised kallimad?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney
George Clooney Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar George Clooney ei ole enam «igavene poissmees», vaid ta kihlus oma uue kallima, Briti advokaadi Amal Alamuddiniga.

Clooney elus oli 1980., 1990. ja 2000. aastate alguses rida naisi, edastab news.com.au.

1980. aastate algus – Dedee Pfeiffer, kes on kuulsa staari Michelle Pfeifferi õde.

1989. aasta – Kelly Preston, kes on nüüdseks John Travolta naine.

1989 – 1993 – Talia Balsam, kes oli Clooneyga ka lühikest aega abielus enne kui temast sai seriaali «Mad Men» näitleja John Slattery abikaasa. Väidetavalt ei ole Clooney sellest naisest seni üle saanud olgugi, et nad lahutasid 1993. aastal.

1993 – Kimberly Russell, kellega Clooney kohtus Martini reklaami tegenmisel.

1995 – Karen Duffy , kes oli MTV saatejuht ning kellest arvati, ta suudab Clooneyle «päited pähe panna».

1996 – 1999 – Celine Balitran, kes kohtus Clooneyga kui ta töötas ettekandjana. Paar käis koos mitmetel punase vaiba üritustel.

1999 – 2000 – Lucy Lius ja Charlize Theron, kes mõlemad on Hollywoodi esimese suurusjärgu tähed. Paparatsod tegid mitmeid pilte, kuidas Clooney oli avalikkuses nende kahe naisega ning nad käitusid nagu paar.

2001 – 2006 - Renée Zellweger ja Krista Allen ning Briti telestaar Lisa Snowden. Järgmised naisstaarid, kellele George Clooney silm pidama jäi. Kõmuajakirjanduse andmetel ei olnud need naised lihtsalt «suitsukate» ega «head sõbrad».

2007 — 2008 - Sarah Larson, kes oli endine ettekandja ja modell. Larssoni sõnul oli tema ja Clooney suhe lihtsalt kiire kõrvalepõige.

2009 — 2011 - Elisabetta Canalis oli Itaalia telesaatejuht, kellest Clooney tegi oma «silmatera» mitmeks aastaks.

2011 — 2013: Stacy Keibler oli endine naismaadleja, kelle tee ristus Clooneyga ühsl filmiauhindade Oscarite jagamise järgsel peol. Nad olid koos kuni möödunud aastani.

2013 – kuni siiani – Amal Alamuddin, kes on Briti inimõigusadvokaat, kelle sõrme ilmus järsku kallis ja suur kihlasõrmus. Alamuddini kihlumist Clooneyga kinnitas ka naise esindaja.

Pilte vaata siit.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles