Räpipunt 5LOOPS tegi midagi, mida Eestis enne pole tehtud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
5LOOPS
5LOOPS Foto: Erakogu

Superbandiit Recordsi räpparite grupp 5LOOPS tegi midagi, mida Eestis enne pole tehtud - avaldati plaat mobiilse äppi vormis. Tegemist on Eesti muusikas ajaloolise sammuga helikandjatelt inimeste taskusse.

5LOOPS kirjutas oma Facebooki lehel, et aasta on möödunud «2013LP» ilmumisest ning füüsiline album müüdi läbi vähem kui kuu ajaga.

«Suvi on kohe käes ja aasta on möödunud 2013LP ilmumisest. Kelle õnneks, kelle kahjuks müüdi aga füüsiline album (mida juurde ei trükita) välja vähem kui kuu ajaga,» kirjutab 5LOOPS.

Need, kes avastasid enda jaoks luubimuusika hiljem, pidid jääma tühjade kättega, mis aga artistidele ei meeldinud mitte üks raas.

«Kogusime mõtteid ja alustasime liikumist suunas, kus kõik kes soovivad, saaksid oma osa. Läks aega, kuid lõpuks on tulemus toodud teieni - 5LOOPS «2013LP» mobiilne äpp. Seal on sees kvaliteedile vastavad helifailid ning hunnikutes visuaali meie ettevõtmistest. Lisaks on ka kaasas kõikide laulude sõnad (nii palju kui leidsime ). Lühifaktid lugudest jms. Kogu kompoti saab endale luubsile omaselt viieka eurtsi eest,» kirjutavad räpparid ning soovivad fännidele lõpetuseks head suve ja mussi nautimist.

Hetkel saadaval Androidile, niipea kui App Store kiidab heaks on ka Apple'i inimestele saadaval.

Vaata SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles