Stingi kontserdi pilet maksab kuni 1595 krooni

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sting ja Kuningliku Filharmoonia orkester harjutavad tuuriks Abbey Road'i stuudios.
Sting ja Kuningliku Filharmoonia orkester harjutavad tuuriks Abbey Road'i stuudios. Foto: Clive Barda

11. septembril astub Saku Suurhallis üles maailmakuulus artist Sting koos Inglise Kuningliku Filharmoonia Kontsertorkestriga, mida dirigeerib Steven Mercurio.


Juba homme, 18. juunil kell 10.00 tuleb vabamüüki tuleb vaid 6 000 istekohaga piletit, mille hinnad kõiguvad 760 ja 1595 krooni vahel. Mäletatavasti lubati enne Baltic Music Productionsi korraldatud Rod Stewarti kontserti, et sinna müüakse vaid kalleid istekohti. Viimasel hetkel enne kontserti paisati aga müüki märksa odavamad seisupiletid, mille tõttu paljud kalli pileti eest maksnud inimesed end petetuna tundsid.

«Niisama kindalt kui minu nimi on Margot, võin ma kinnitada, et Stingi kontserdil sellist asja ei juhtu,» ütles Margot Holts kontserti korraldavast agentuurist BDG. «Müüakse tõesti ainult 6000 istekohapiletit Saku suurhalli põrandale ning esimesele ja teisele tasandile.»

Odavaimad piletid on teisel tasandil ning kalleimad parteri esiridades.

««Symphonicity» on tuur eelnevatest kontsertidest niivõrd erinev, et Eesti publikul on kindlasti hea meel näha armastatud artisti täiesti uuest küljest,» leidis BDG Musicu tegevjuht Eva Palm. Koos Inglise Kuningliku filharmoonia kontsertorkestriga tulevad esitlusele Stingi parimad lood läbi aegade nii Police’i aegadest kui hilisemast sooloperioodist: «Roxanne», «Every Little Thing She Does Is Magic», «Next To You», «Every Breath You Take», «Enghlishman in New York», «Fragile», «If I Ever Lose My Faith In You«, «Fields of Gold» jne.

Piletid 11. septembri kontserdile tulevad vabamüüki juba homme, 18. juunil kell 10.00. Pileteid saab osta Ticketpro internetipoes www.ticketpro.ee, Ticketpro kassas Solarises ning Eesti Kontserdi kassades Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Narvas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles