Baari-Madis lahkus Eestist

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baari-Madis
Baari-Madis Foto: Maria Vahuri
Hiljuti pühkis Eestimaa tolmu jalgadelt meie üks tuntuimaid reality staare Madis Räästas aka
Baari-Madis.

Kunagise ülipopulaarse tõsielusarja «Baar» üks värvikamaid tegelasi Baari-Madis istus Oslosse suunduvasse lennukisse otse Evely Ventsli ja Kaia Triisa varahommikul lõppenud sünnipäevapeolt.

Kuhu Norras maabusid?

Oslost istusin rongi peale ja maabusin sellises kohas nagu Gol. Mind võeti sihtkohas väga soojalt vastu. Kohe anti kätte maja võtmed, kus nüüd rõõmsalt elan. Ei ole mul siin veel ei telekat, raadio, läpakat ega muid tehnilisi vidinaid. Väga LIHTNE ELU!

Mis koht see Gol on?

See on koht, kus ma elan. See on umbes 20 minuti kaugusel mu töökohast.

Kuidas hakkama saad?

Veidi on veel harjumatu, aga saan hakkama. Enamik vabast ajast kulub magamisele, kohaga tutvumisele või siis trenni tehes ja raamatuid lugedes. Õnneks oli mul siin ka töökoht soojas.

Kus töötad?

Tegu on viie tärni mägihotelliga. Töötan väga peenes restoranis, kus on kohustuslikud must ülikond, kikilips ning ka ise peab restoranis viks ja viisakas olema.

Hotelli nimi on Storefjell - www.storefjell.no

Kuidas meeldib?

Töökoht on meeldiv ja inimesed Ameerikast, Rootsist, Eestist, Leedust, Saksamaalt ja muudest riikidest, kellega koos töötan on toredad. Neil kõigil on oma väiksed unistused, mida nad oma teenitud rahaga tulevikus peale hakkavad. Kes tahab endale kodu osta, kes kogub raha õpingute jaoks, kes tahab minna Ameerikasse.

Kas tööd on palju?

Tööd on palju ja töötegemisele pühendutakse korralikult. Päevad on pikad, kuid keegi eriti üle kahe päeva nädalas vaba ei taha olla. Kõik tahavad kõvasti raha teenida. Ja ega siin vaba ajaga polegi midagi erilist ette võtta.

Kuidas palk on või elad rohkem tipist?

Ma saan väga hästi hakkama.

Kuidas keelega hakkama saad?

Inglise keelega saan esialgu hakkama. Ja kohalikud aitavad ka väga palju vajalikke lauseid õppida

Kuidas tundub, kas tagasi tulles räägid ka vabalt norra keeles?

Päris ladusalt ei räägi, aga mõne lause suudan ikka öelda.

Kuidas vaba aega sisustad?

Iga päev kogen midagi uut ja põnevat. Igavust ei ole veel kordagi tundnud ning iga päevaga muutub Gol aina kodusemaks ja kodusemaks. Mul on siin tore, kuigi vahel himustaks olla mõnel eriti lahedal Deluxe´i peol ja pidutseda.

Aga kohalikud peod?

Esimesed kohalikud peod on juba maha peetud. «Bring your own drink» stiilis peod. Ja kuna enamikel hakkab tööpäev päris vara, siis peod algavad kell 16.00 päeval. Pidu kulgeb ühest toast teise kuniks lõpuks ühte korterisse pidama jäädakse.

Millal Eestisse naased?

Seda ei oskagi hetkel öelda. Aga korraks novembris tulen kindlasti, sest siis on Club Angeli sünnipäev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles