Kuus fakti naise kohta, kes «taltsutas» George Clooney

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney ja Amal Alamuddin
George Clooney ja Amal Alamuddin Foto: SCANPIX

Briti advokaat Amal Alamuddin suutis teha seda, mida paljud naised enne teda ei suutnud - «taltsutada» Hollywoodi staar George Clooney.

«Igavese poissmehene» kuulsust kogunud Clooney on kihlunud oma uue kallima Alamuddiniga, edastab People.

Kuus huvitavat fakti naise kohta, kes tegi võimatut ehk sai Clooneylt kihlasõrmuse:

Amal Alamuddin ei ole vaid ilus näolapp või Clooney kaunis kaaslane. 36-aastane naine on edukas advokaat, kes tegeleb rahvusvahelise õiguse ja inimõigustega. Ka Clooneyle pakuvad inimõigused huvi. Seda paari ühendab soov maailma parandada.

Alamuddin on sündinud Liibanonis Beirutis ja ta õppis õigusteadust mainekas Oxfordi ülikoolis. Praegu ta elab ja töötab Londonis.

Kui Clooneyt tuntakse kui naistemeest, siis Alamuddin on tuntud kui seksikas advokaat. Ta oli 2013. aastal Londoni seksikamate advokaatide ninekirjas esimene. Seda võitu selgitati ilusa välimuse ja edukusega.

Ta on populaarne ka sotsiaalmeedias. Alamuddin pidi oma Twitteri konto liigse populaarsuse tõttu sulgema. Ta järgijateks Twitteris olid näiteks Hollywoodi staar Ashton Kutcher ja Austraalia endine peaminister Julia Gillard.

Alamuddin räägib väga hästi kolme keelt – araabia, inglise ja prantsuse.

Naist tuntakse ka sellest, et ta oli kõmulise meedialehekülje Wikileaks asutaja Julian Assange`i esindaja kohtuistungil, milles arutati ta väljaandmist  Suurbritanniast Rootsi. Alamuddin on ka ÜRO endise peasekretäri Kofi Annani nõunik Süüria küsimuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles