Täna «Tohter Olaf» viimane osa: kust lapsed tulevad?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesaade «Tohter Olaf»
Telesaade «Tohter Olaf» Foto: Kanal 2

Täna kell 21:30 on eetris «Tohter Olafi» kevadhooaja viimane osa. Teeme selgeks, kuidas rääkida lapsega seksist. Toome vaatajate ette uskumatu eksperimendi: naine otsustas vaid kolme kuuga oma kehakaalu radikaalselt vähendada. Näitame, milline on meie süda ja mida teha, et selle «eluaegne garantii» kestaks võimalikult kaua.

Iga lapsevanemat üllatab ühel päeval küsimus: «Kust lapsed tulevad?»? Kas oleme selleks valmis, kas selleks saab üldse valmis olla? Võsukeste suhtumine seksuaalteemadesse oleneb suuresti lapsevanema suhtumisest. Millal oleks siis õige aeg alustada lapsega seksist rääkimist? Vaatame otsa ka üllatavatele numbritele: näiteks 13% meie küsitlusele vastanud teismeliste lapsevanematest arvab, et nende laps elab suguelu, kuid nad pole oma lastega sel teemal kunagi rääkinud...

«Tohter Olaf» esitas kolm kuud tagasi väljakutse ühele rõõmsameelsele naisele Piretile, kes ei olnud oma füüsilise vormiga rahul. Ta treenis kolm kuud eratreeneri käe alla. Vaatame Pireti teekonda selle kolme kuu jooksul. Kas programm andis soovitud tulemuse?

Tutvume ka inimorganismi ühe suurema töötegijaga – südamega. Milline on korras süda? Milliseid märke tasub lugeda kui tundub, et südamega ei ole päris kõik korras?

Hooaja viimane põnev ja hariv «Tohter Olaf» on Kanal 2s täna kell 21:30, kohe pärast “Naabriplikat”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles