Jõukas räppar? Metsakutsu vuras nädalavahetusel ringi lausa kahe autoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsakutsu ossikükitamas
Metsakutsu ossikükitamas Foto: Erakogu

Tegelikult naeratas räppar Metsakutsule tõeline loosiõnn ning õnnelik muusik sai nädalavahetusel ringi vurada lausa kahe autoga.

Kas sa tead kedagi, kes teaks kedagi, kes oleks viimasel ajal ausalt ja päriselt midagi võitnud? Metsakutsu teab! Nimelt võitis muusik fimi Need For Speed: Kiirusevajadus tarbijamängus käreda sportauto Ford Focus ST kasutusõiguse.

«Ma ei võida loosidega kunagi midagi! Võitsin viimati Limonaadi korgi alt uue pudeli,» on Metsakutsu ise siiralt õnnelik.

«Mängige neid naljakaid tarbijamänge, ostke vahel mõni lotopilet. Kui võidule ei anna võimalust tulla, ega ta siis ei tule ka,» promob räppar õnnemänge.

Muusik võttis kätte ja tegi perega Eestile ringi peale. Kahjuks täna annab Metsakutsu auto tagasi ning jääb taas kõigest ühe sõiduvahendi omanikuks. See-eest möödunud nädalavahetus mööda Eestit vurades oli uue autoga igati õnnestunud ja sõiduk saabus ühes tükis tagasi Tallinnasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles