Vananevad naised lükatakse ju üle parda...

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 20 räägib Tuuli Roosmaa «Saladused» loo 21-aastasest Theast, kes otsustab tõele näkku vaadata ja lahkuda mehe kõrvalt, kes annab talle kõik peale kindluse tuleviku ees.

21-aastane üliõpilane Thea kohtab endast poole vanemat Aimarit. Juba mõne nädala pärast teeb Aimar Theale ettepaneku kolida tema luksuslikku eramusse. Sedakaudu satub tagasihoidlikest oludest pärit tudengineiu keset küllust, avarasse majja, uhketele reisidele ja säravasse seltskonda.

Kõige selle kõrval hakkavad Theale aga selgeks saama rikaste ja ilusate reeglid, kus vananevad naised visatakse, piltlikult öeldes, varem või hiljem üle parda ja kui nad pole oma mehe tagant suutnud piisavalt varastada, on sealt üles ronimine tõeline kadalipp.

Pärast kaheaastast kooselu annab Thea mehele kuu aega otsustamiseks, kas mees tahab seda mida temagi: perekonda, lapsi ja abielu. Kui tähtaeg kukub, mõistab Thea, et ta peab kihutama Aimarist nii kaugele kui tema uus ja kiire sportauto lubab, sest ka tema «parim enne» saab kunagi läbi...

Näitlejad: Margus Jaanovits, Gerli Rosenfeld, Janne Ilumets, Anna Pert,jt.

Põnev ja eluline «Saladused» on Kanal 2s esmaspäeviti kell 20

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles