Video: Eesti liikluspolitsei avastas tümpsuvate autode saladuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Minjakov on uhke, et suutis kahe aastaga korda teha unikaalse auto. .
Aleksandr Minjakov on uhke, et suutis kahe aastaga korda teha unikaalse auto. . Foto: Triin Fedotova/Valgamaalane.

Liikluspolitseinikud Olavi (34) ja  Andrus (21) otsustasid pärast Avanejate «Tõeraamatu» lugemist paljastada salaajase arhiivivideo. Selgub tümpsuvate Audide ja BMW-de hämmastav saladus!


«Me oleme nüüd tänu teie raamatule avanenud ja otsustasime koos Antuga liikluspolitsei kõige sügavama saladuse avalikuks teha,» räägib Olavi.

Selgub, et tümpsuvates BMW-des ja Audides ei olegi siledate ajudega noorjoodikud, vaid neid «roolivad» hoopis šamaanid. Tagaistmelt!

«Nad ise nagu ütlevad, et nagu mingi vägi liigutab autot kui nad nagu oma trummi taovad,» kirjeldab Andrus.

«See on nagu nõme, et midagi pole seaduses kirjas, kuidas nagu sellel puhul trahvi teha. Sellepärast avaldasimegi arhiivivideod, et seadusemehed nagu võtaks midagi ette. Nii ikka ei saa, et nagu mingi isehakanud šamaan taob trummi ja sõidab autoga ringi, endal pole lube ega nagu midagi!»

Olavil on enda paarimehest sügavamgi arutlus nagu varrukast võtta: «Siin võib olla peidus ka tasuta energia saladus! Mõelda vaid, mis saaks siis kui sellise väe abil elektrijaam tööle panna. Tasuta elektrienergia kõigile ju! See lõpetaks maailmas igasugused värgid ära ju!»

Siinkohal pole Avanejatel enam mõtetki midagi juurde jutustada või arvata, vaid vaadakem liiluspolitsei salaarhiivi videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles