“Hiiu Folk” soovitab öömaja otsida

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiiumaa
Hiiumaa Foto: Priit Pullerits / Postimees / Scanpix

Tänavu 15.–18. juulini toimub Hiiumaal pärimusmuusikafestival “Hiiu Folk”, mille korraldajad soovitavad festivalile tulijatel juba aegsasti öömaja otsida.

"“Hiiu Folgi" ajal, südasuvisel nädalavahetusel, on saarel tuhandeid külalisi,” teadis “Hiiu Folgi” peakorraldaja Astrid Böning. “Paljud neist peatuvad sõprade ja tuttavate juures, kuid hinnas on kõik majutusasutused. Viimasel päeval öömaja otsima hakates tuleb tõenäoliselt leppida vaid telkimispaigaga.”

Kärdlas ja Käinas pakuvad majutust pool tosinat puhkemaja, paar külaliste- ja öömaja ning hostelit või hotelli.

Böningu teatel tasub olla tähelepanelik neilgi, kes plaanivad telkida. Nimelt ei saa seda teha mitte igas paigas ja igal moel. “Hiiu Folk” korraldab telkimist Kassaris festivaliplatsi läheduses.

Pärimusmuusikafestival “Hiiu Folk” toimub tänavu kuuendat korda. Festivalil astuvad üles Jaak Johanson, Kait Tamran, Zetod, Diskreetse Mango trio jmt. Väliskülalistest lisavad värvi Sandor Szabo, Pelios, Nikola Parov ja Agnes Herczku oma ansambliga. Kirikukontserte kuuleb nii Suuremõisa, Emmaste ja Kärdla kui ka Reigi kirikus. Muusikasündmusi toimub Käina kirikuvaremetes ja Tahkuna tuletornis. Toimuvad loodusretked, õpi- ja töötoad, avatud on lastepesa.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles