«Päikesevarjutuse»-päev läheneb - kas Bella valib vampiiri või libahundi?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bella ja Edward, kaader filmist
Bella ja Edward, kaader filmist Foto: SCANPIX

«Videviku»-saaga kolmas film eestikeelse pealkirjaga «Päikesevarjutus» jõuab Eesti kinodesse 9. juulil, USAs on esilinastus 30. juunil.

Neil, kes on jõudnud end Stephenie Meyeri eepilise suurteose telliskiviköidetest läbi närida, muidugi juba teavad mis ja kuidas, kõik mittelugenud saavad aga vaadata kaadreid filmist ja allpool ka treilerile pilgu peale visata ning mõtteid mõlgutada, kas tasub kinno minna.

Lühidalt eelnenust. Läinuna otsima Edwardit, pääseb koolitüdrukust naispeategelane Bella kiljuudist libahunt Jacobi abiga Rooma vampiiride kollokviumilt, samuti läheneb ta kriitilisele otsusele: kumb kutt siis lahedam on, kas vampiir Edward (keda mängib teadagi kes) või libahunt Jacob (keda mängib Taylor Lautner).

Samal ajal tuleb Bellal (keda mängib Kristen Stewart) lahendada teinegi väljakutse: mida keskkooli lõpetamisel selga panna?

David Slade lavastatud filmis kohtab eriefekte, kus tegelased liiguvad kiiresti siia-sinna ja vahest hüppavad näiteks puu otsa. Ja kui veel võrrelda vampiiride ja libahuntide erioskusi, siis tuletagem meelde, et a) elukohaks eelistavad vampiirid linnu, libahundid maakohti ja b) libahundid kuulevad üksteise mõtteid, vampiirid aga näevad üksteisega juhtuvaid sündmusi kauge maa tagant, milline võime aga häirub, kui mõni libahunt on asjasse segatud. Mõlemad on väga tugevad kaklema.

Hea lugeja, millised on Sinu ootused selle filmi suhtes? Avalda arvamust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles