Maailmakuulus popstaar John Martin pidutses rajul peotuuril ka Deja Vus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

19.aprillil toimus Lounge Deja Vu-s üritustesari Deja Vu LIVE, kus laval astus üles imekaunis Marilin Kongo parimate house-hittidega, saatmas Eesti üks parimaid saksofoniste Mairo Märjamaa.

Sel õhtul kõigi imestuseks viibis kohal ka maailmakuulus popstaar John Martin, kes oli tulnud oma seltskonnaga kella 10 aeg õhtust sööma, olles broneerinud laua juba 3 nädalat ette.

John Martin on maailmakuulus popstaar, kelle tähelend sai erilise hoo sisse koos Swedish House Mafia bändiga.

Kui algselt pidi õhtu kujunema vaid õhtusöök jookidega, siis seltskond läks ka ööeluga tutvuma ning saabus tagasi juba 3 paiku, et rokkida Deja Vu-s lausa kuni kella 7-ni hommikul!

Seltskond ei hoidnud ennast kulutamisega tagasi ning pidutseti eriti külluslikult. Uhkeid kokteile ja šampanjasid telliti ka kõrvallaudade fännidele.

Deja Vu rahvas oli vapustatud kui DJ lükkas peale Swedish House Mafia loo, mille peale mehed hüppasid diivanile ja rokkisid ning laulsid hingest.

Vaatamata paljudele austajatele lahkus peoseltskond naiste kurbuseks siiski omapäi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles