Hele ja Alo Kõrve kodu laastas tulekahju!

Elu24
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hele ja Alo Kõrve
Hele ja Alo Kõrve Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Linnateatri näitlejapaari Hele (34) ja Alo Kõrvet (35) tabas möödunud laupäeval tohutu kahju. Nende kodu laastas tulekahju, vahendab Kroonika.

Väidetavalt garaažiseinast alguse saanud tuli neelas nende Saku vallas asuva eramu juurde kuuluvast kuurist, garaažist ja saunast koosneva hoonekompleksi – tagatipuks seal olnud mootorratta ja Alo enda kätega taastatud kirsipunase uunikumi, vana Volga, mis oli viie aasta eest nende pulmasõidukiks...

Päästeamet kinnitab, et nad said 19. aprillil Saku valda Üksnurme külasse väljakutse kell 12.04. Päästjate saabudes põlenud hoonekompleks juba lahtise leegiga. Õnneks suudeti ära hoida tule levik elumajale, küll sai selle fassaad veidi kannatada. Päästeameti Põhja keskuse kommunikatsioonijuhi Annika Koppeli sõnul muutus hoonekompleks kasutuskõlbmatuks. Tulekahju täpne tekkepõhjus on selgitamisel.

Saku valla elanike arvates on versioone mitmeid. Kuna sel päeval oli tugev tuul, võisid leegid tõusta näiteks ka lõkkest garaaži kõrval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles