Nicolas Sarkozy püüdis Valerie Trierweilerit võrgutada?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicolas Sarkozy
Nicolas Sarkozy Foto: SCANPIX

Prantsuse meedia andmetel püüdis endine president Nicolas Sarkozy võrgutada praeguse presidendi Francois Hollande´i eksnaist Valerie Trierweilerit.

Sarkozy olevat Trierweilerile lähenenud 2007. aastal Prantsuse rahvuspühal Bastille päeval 14. juulil toimunud aiapeol, edastab Daily Mail.

Sarkozy olevat naisele sosistanud: «Sa oled ilus. Me peaksime hakkama kohtuma».

Trierweiler oli siis juba Hollande´i partner ning ta keeldus Sarkozy pakkumisest väga otsekoheselt.

Prantsuse meedia pani juba ammu tähele, et avalikel üritustel on näha Sarkozy ja Trierweileri vahel vihavaenu. Arvatakse, et naise keeldumine suhtest oli selle põhjuseks.

Sarkozy olevat Trierweileri üle avalikult irvitanud ning kritiseerinud ta välimust.

Sarkozy lähenes Trierweilerile siis kui ta abielu Cecilia Ciganeriga oli lagunemas. Ciganer olevat Trierweilerisse suhtunud kui võistlejasse.

2008. aastal sai Nicolas Sarkozy kallimaks Itaalia juurtega lauljanna ja modell Carla Bruni, kellega ta nüüd abielus on.

Hollande ja Trierweiler läksid lahku selle aasta alguses kui ilmnes, et Hollande külastab salaja näitlejanna Julie Gayet`d.

Nicolas Sarkozy eraelust ja armusuhtest avaldas raamatu «Tema elu pärast Elyseed»  biograaf Patrice Machuret.

Sarkozy esindajad eitasid, et ekspresidedil oleks olnud midagi tegemist Trierweileriga.

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles