Jalgpalli ennustusvõistluse kaotaja peab häbikleepsu kandma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

TV3 uudistesaate jalgpallirubriigis välja kuulutatud jalgpalli MM finaalturniiri ennustusvõistluses osalevad kommentaatorid peavad kaotuse korral oma autole «kaotaja-kleebise» liimima.


Ennustusvõistluses osalevad TV6 ja Viasat Sport Balticu jalgpallikommentaatorid Janno Kivisild ja Toomas Vara. Mõlemad mehed ennustavad iga päev õhtu viimase mängu tulemust ja seda kuni finaalini välja. Ennustamises tuleb öelda tulemus ja skoor, ühe punkti saab mõlema õigesti ennustamise eest.

Ennustusvõistluse võitja saab au ja uhkuse osaliseks, kaotajale kingib TV3 kleebise, millele on suurelt kirjutatud: «Mina kaotasin tv3 jalgpalli mm finaalturniiri ennustusvõistluse!»

TV3 uudiste sporditoimetaja Kalev Kruusi sõnul ei tohi kaotaja seda kleepida oma öökapile, vaid kleebis leiab koha kaotaja auto tagumisel stangel. Sellise autoga peab ennustusvõistluse kaotaja ringi sõitma kuni Eesti koondise esimese EM valikmänguni Fääri saartega ehk 11. augustini.

«TV3 uudised» kajastavad ennustusvõistluse seisu igapäevases jalgpallirubriigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles