Video: Moelembelised Anatoli Ein ja Anna-Maria Galojan Suurbritannia parlamendi kuluaarides

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moelembelised Anatoli Ein ja Anna-Maria Galojan Suurbritannia parlamendi kuluaarides
Moelembelised Anatoli Ein ja Anna-Maria Galojan Suurbritannia parlamendi kuluaarides Foto: Promopilt

Moe- ja ilusaade «Moehommik koos Alina Privalovaga» värske aprillisaade viis moekummardajad kurssi põnevate reiside ja stiiliga nii meil, kui välismaal.

Mis võib olla veel haaravam, kui külaskäik kaunisse riiki, kus saab kogeda midagi uut ja huvitavat – antud juhul uusi trende nii täiskasvanute, kui lastemoes.

Stilist Anatoli Ein käis Londonis ja küsis seal juba pikemat aega resideerivalt staarpoliitik Anna-Maria Galojanilt, milline mood valitseb Suurbritannia parlamendi kuluaarides.

Moegurmaanid said näha ka reportaaži Riia moenädalalt, jalutada Milanos ning ühtlasi teada, kas ka meil Eestis on võimalik leida Euroopas laineid löövaid luksuslikke moebrände.

Lisaks esitleti hulgaliselt selle suve aksessuaare, rannariideid ja kokteilikleite, 3D jalanõusid, juveelitööstuse uudiseid ja kuhjaga nõuandeid ning soovitusi eelseisvaks hooajaks.

Vaata videolõiku saatest «Moehommik»!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles