TV3 näitab kuninglikku pulma

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi kroonprintsess Victoria ja ta kihlatu Daniel Westling
Rootsi kroonprintsess Victoria ja ta kihlatu Daniel Westling Foto: SCANPIX

Eeloleval laupäeval näeb TV3s erisaadet Rootsi kroonprintsessi Victoria ja tema kihlatu Daniel Westlingi pulmapäeva kaunimatest hetkedest.


«Kuninglik pulm» toob vaatajateni kokkuvõtte päeval toimunud laulatusest Stockholmi vanalinnas asuvast Püha Nikolause kirikust, kus Rootsi praegune kuningas Karl XVI Gustav viib tulevase kuninganna Victoria altari ette ning annab ta üle abikaasale Daniel Westlingile.

Lisaks ülevaatele imelisest laulatusest näeb erisaates tähtsa sündmuse eellugu. «Kuninglik paar räägib, kuidas toimus abieluettepaneku tegemine ning mida nad tunnevad eelseisva vastutuse ees,» märkis saate toimetaja Sven Soiver, kelle sõnul heidetakse pilk ka tagantjärele erilise varjundi omandavatele kuningapere intervjuudele, mille ajal pulmaplaanid olid õhus, kuigi neid ametlikult kinnitama ei rutatud.

«Kuninglik pulm» on TV3 eetris laupäeval, 19.juunil, kell 20.15.

Aga mis edasi saab? Noh, kui nad vahepeal ära pole surnud, siis elavad õnnelikult tänapäevani.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles