Täna «Saladustes»: uskumatu lugu, kuidas noormees oma jalad kaotas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Saladustes»: uskumatu lugu, kuidas noormees oma jalad kaotas
«Saladustes»: uskumatu lugu, kuidas noormees oma jalad kaotas Foto: Kanal 2

Täna kell 20 räägib Tuuli Roosmaa «Saladused» südmaliku aga õõvastava loo sõprusest ja armastusest, kus õnnetu juhtum muudab terve sõpruskonna elu. Ühelt poolt süümepiinad, teiselt poolt sõbra valu ja teadmine, et ta ei ole enam kunagi võimeline oma jalgadel liikuma.

Õnnetus võib inimesi lahutada aga ka liita. Jarmo ja Anet on kõrvuni armunud ja nii otsustab Jarmo oma tüdruksõbrale Riiga lennujaama vastu minna. Sellest saab aga ootamatu roadtrip, mille tulemusena kaotab Jarmo oma mõlemad jalad.

«Salduste» meeskond uuris põhjalikult selle loo võimalikkust. Tänane saade on õpetlik kõigile neile noortele, kes püüavad kangelaslikult ohtusid trotsida, oma kallima pärast kõike kannatada ja kurtmata kõike taluda.

Põnev ja eluline «Saladused» on Kanal 2s esmaspäeviti kell 20, vahetult enne kodumaist humoorikat draamasarja «Naabriplika».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles