Galerii: Vormsi Enn noorusliku blondiini seltskonnas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel toimus juubelifestival Jazzkaar 25 pidulik avamine. Selle raames toimunud põnevaid sündmusi väisas hoogsalt ka Jazzkaare korraldaja, Anne Ermi kaasa Vormsi Enn, kodanikunimega Enn Mikker, keda võis seekord näha pikemalt lobisemas noorusliku blondiiniga, kel nimeks Marika Tamm. 

Marika Tamm on muuseas teada, tuntud tantra- ja joogahuviline.

Vormsi Enn (71) on aga varemgi säravate kaunitaridega seltskonnaüritusi väisanud. Kes ei mäletaks nõia tembutamisi aastal 2011 temast 46 aastat noorema brüneti modellihakatise Janne Jüsmaga.

Aasta hiljem käis Vormsi Enn juba kinos Sõprus toimunud filmi «Kõik muusikud on kaabakad» esilinastusel hoopis uue noore brüneti neiuga, kui vaid mõni kuu varem oli messil Ilu Sõnum Ennu käevangus olnud verisulis blondiin.

Seekordsel Jazzkaar 25 avamisel nautis Ennu seltsi juba pisut kobedam blondiin.

Mõni aasta tagsi päris ka üks meelelahutuskanal Ennult meeste vanuse ja noorte pruutide kohta. Toona vastas mees, et on täpselt nii vana, kui vana ta arvab enda olevat: «Number ei ole tänapäeval enam eriline näitaja ju. Kui inimene on tegus ja elujõudu täis, siis pole tähtsust, kas ta vanusenumber algab 5ga või 2ga.»

Enn, kes on abielus Jazzkaare peakorraldaja Anne Ermiga, uue pruudi teemal mõtteid ei vaheta, mainides vaid, et ta liigub tõepoolest ringi kaunite noorte naiste seltsis.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles