Fotoreportaaž: Renee Zellweger silkab mööda Pariisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Zellweger
Renee Zellweger Foto: SCANPIX

Bridget Jonesi filmides ümarate vormidega meediatöötajana meelde jäänud Zellweger (41) on avastanud enda jaoks füüsilise vormi külgetõmbe, ta muudkui jookseb ja jookseb.

Praegu on Zellveger koos oma peigmehe Bradley Cooperiga Pariisis, kus viimane Facemani osatäitjana uut A-Rühma filmi promob, raporteerib Inglise väljaanne Daily Mail.

Kuigi võiks arvata, et armastuse pealinnas täidaks näitlejanna päevi kudrutamise, ostlemise ja peentes restoranides hängimisega, kinnitavad fototõendid midagi muud. Iga jumala päev ajab Zellveger trenniriided selga, paneb päikeseprillid ette ja läheb jooksma. Kas ehk valmistub ta mõneks füüsilist võimekust nõudvaks osaks, või on füüsilisest pingutusest saadavatest mõnuhormoonidest kujuneneud tema uus lemmik?

Siiski leidsid Zellveger ja Cooper eile mahti lõunastada näitlejanna Kate Hudsoni ja tema uue sõbra, ansambel Muse'i laulja Matt Bellamy seltsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles