Õllesummerile tuleb ripprestoran

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rippuv restoran
Rippuv restoran Foto: promo

Õllesummerit külastab tänavu tavatu atraktsioon: restoranilaud koos köögiga, mis külastajate silmaringi avardamiseks 40 meetri kõrgusele õhku tõstetakse.


«Dinner in the Sky» nimetust kandev atraktsioon saabub Eestisse esimest korda ja hakkab Õllesummeril kandma Saku Taevapubi nimetust, ütles Saku Õlletehase müügidirektor Margus Kastein. Kraanaga õhku tõstetavaid restorane on maailmas kokku ainult 30, unikaalseid tõstekorve leidub veel Ameerika Ühendriikides, Lõuna-Aafrika Vabariigis, Kanadas ja Austraalias.

Kuni 7 tonni kaaluvasse ja 45-ruutmeetrise pindalaga Saku Taevapubisse mahub korraga 22 einestajat, kes kinnitatakse nelja kinnituspunktiga turvavöödega 180 kraadi pöörlevate toolide külge. Neid teenindab kokku restoranikorvi keskel 3 teenindajat. Igal tunnil pääseb pubisse kaks laudkonda.

«Taevapubiga soovib Saku Õlletehas koos kõigi Õllesummerile kogunevate õllesõpradega tähistada meie 190. sünnipäeva sel aastal,» ütles Kastein. «Sünnipäeva puhul on Saku piduehteis – oleme Õllesummeril esindatud suurejoonelisemalt kui kunagi varem.»

Saku 190 juubeliplatsil saab kogu festivali ajal osa erinevatest meelelahutusprogrammidest nagu Vana Baskini teatri ja Komöödiateatri etendused ja erinevate Eesti tipp-artistide kontserdid. Paralleelselt on Saku Õlletehase poolt sel aastal loodud Õllesummerile ka Tuborg Green Zone, kus esinevad Birgit Õigemeel, Tuborg Liquid Sounds projekt, Dj-d Tarvi Laaman, Qba, ToSha, Leazy, Tõnis Hiiesalu, J.O.C, Noizmakaz jpt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles