Ukraina tantsusaate «So you think you can dance» produtsent: Eesti tantsijad on arengust maas

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmise nädala lõpus toimus Tallinnas tantsusaate «So You Think You Can Dance» Ukraina versiooni «Tancujut Vse» Baltikumi casting. Sel puhul õnnestus Elu24 reporteril kohtuda saate võluva produtsendi Natalia Franchuk'iga ning uurida, kuidas siis eestlastest tantsijate tase on ja kas huvi saates osalemise vastu oli suur.

Elu24-l õnnestus teha kolmekeelne vestlusring, kus osalesid produtsent Natalia Franchuk, tantsusaates osalenud ja castingu korraldanud tantsija Eghert-Sören Nõmm ning Tiina Jantson.

Natalia Franchuk rääkis intervjuus, et nad tulid Eestisse talente otsima, sest Eghert-Sören Nõmm avaldas neile niivõrd muljet, et ehk on siin veel andekaid tantsijaid, kellele anda võimalus saates osaleda.

Produtsent Natalia Franchuk oli aga kohalikes tantsijates üsna pettunud. Castingul osalejad suhtusid võimalusse üsna passiivselt ning ei võtnud seda kui suurepärase hüppelauana tantsumaailmas, tuntuses ning arenemisvõimaluses.

Nii mõnigi arvab, et kui ta käib kuskil stuudios ja ööklubis tantsimas või on cheerleader, siis sellest piisab ja kaugemale erinevaid stiile arendada pole vaja. Lisaks selgus, et mõningad iluvõimlejad peavad ennast tantsijateks. Seltskond täpsustas üle, et tegemist on siiski spordialaga.

Eestlased aga kipuvad olema kiivas, ei suhtle omavahel ning ei arene, ollakse lillekene omaette ja peetakse ennast kõige andekamaks.

Siiski leiti castingult 8 tantsijat, kes pääsesid edasi kohe järgmisesse vooru ja mõned, kes saavad veel proovida ja osaleda, aga veel ei tea, kas nad järgmisesse vooru saavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles