Pildid: jäätisehooaja «kuum» avapidu Rock Cafes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel 11. aprillil avas kodumaine jäätisetootja AS Balbiino «kuuma» jäätisehooaja Rock Cafes, tutvustades uusi vaarika- ja tikrimaitselisi koorejäätiseid ning Eestis ainulaadses väikeses vahvlikoonuses Onu Eskimo koorejäätiseid.

Jäätisehooaja avapeol «Jäätis põletab!» astusid üles Tanel Padar, Ott Lepland ja Jalmar Vabarna. «Kuuma» jäätiseõhtut juhtis Urmas Vaino

Külaliste, kelle seas oli mitmeid tuntud tegelasi, meelt lahutasid ka ansambel vennaskond ja Singer-Vinger.

Näha sai ka tulega žonglöörijaid, kes tasakaalustasid kuumusega jäätise jahedust.

«Jäätisesõprade soovidele vastu tulles pakume koorejäätiseid nüüdsest ka väikeses krõbedas vahvlikoonuses. Selles uudses ja Eestis ainulaadses formaadis saab nautida Onu Eskimo jäätiseid, mis on inspireeritud  legendaarse Onu Eskimona tuntud Evald Rooma retseptidest. Lisaks üllatavad Balbiino jäätisemeistrid ka sel hooajal põnevate ja isuäratavate maitsetega, lisades valikusse nii tikri- kui ka vaarikamaitselised koorejäätised,» ütles AS Balbiino juhataja Kaido Salurand.

Uus vaarikamaitseline koorejäätis on saadaval šokolaadiglasuuriga pulgajäätisena, Onu Eskimo väikeses vahvlikoonuses ja liitrises perepakis, lisaks pakub Balbiino sellest hooajast ka vahvlikoonuses šokolaaditükkidega vaarika-koorejäätist Mr Big. Tikri-koorejäätis on saadaval nii suures vahvlikoonuses kui ka liitrises perepakis.

Evald Rooma pani Eskimo jäätistega Eesti jäätisetööstusele aluse 1932. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles