Mäng: võida Sherlock Holmesi DVD ja vihmavari!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sherlock Holmsi vinge vihmavari
Sherlock Holmsi vinge vihmavari Foto: promo

Taas on käes aeg ustavatele lugejatele auhindu jagada.


Seekord loosime välja viis DVD värskeima ja suurima filmiga, mis räägib legendaarse ja maailma ainsa nõuandava eradetektiivi Sherlock Holmesi seiklustest. Nagu hästi tead, tegi filmi «Sherlock Holmes» Guy Richie ja nimiosas esineb Robert Downey juunior.

Aga see pole veel kõik, nagu öeldakse. Lisaks viiele filmile läheb loosi viis unikaalset vihmavarju. Väga peened sirmid on, peab ütlema. Esiteks on nad asendamatud Eestimaa suves (mis Londoni ududest nii väga ei erinegi). Vari näib väljas vaadates must, kuid avades joonistub valguse võluväel sirmi siseküljele Londoni siluett. Ja et sa Londonis ära ei eksiks, on käepidemesse monteeritud päris ehtne kompass. Tõsijutt!

Nende aunhindade võitmiseks pole vaja palju pingutada. Nagu hästi teada, ületab Sherlock Holmesi ja tema sõbra dr Watsoni koha räägitavate anekdootide koguarv kuhjaga selle, mis sir Conan Dolyle suutis kirja panna. Saada meile meiil aadressil toimetus@elu24.ee märgusõnaga «Sherlock» ja pane sinna kirja kõige naljakam Sherlocki-nali, mida tead. Nimi ja telefoninumber lisa kah. Nii lihtne see ongi. No sh!t, Sherlock!

Mäng kestab reedeni, nii et kähku kribama!

Kolmapäevane täiendus: kahepäevase mängu jooksul selgus, et ehkki osavõtt on usin, jääb anekdootide sortiment ahtaks. Peaasjalikult saadate te meile seda kulunud telgi-nalja. Teiseks saame palju ka jäätisesöömise lugusid ja Sohos peksa-saamise lugusid. Kuulge, kallid lugejad! Kas siis tõesti originaalsemaid anekdoote ei leidu! Ootame edasi, jäänud on veel kolm päeva!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles