Otsid luksuselamist? Aga palun, osta Ariel ja Eri Klasi uhke Merivälja häärber

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljuti panid oma Merivälja luksusliku residentsi hinnaga 580 000 eurot müüki tuntud tantsuõpetaja Merle Klandorf ja Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf.

Sama on teinud ka Maarjamaa kuulsaim dirigent Eri Klas, kelle Merivälja eramu on müügis 840 000 euro eest.

Ariel ja Eri Klassi uhke häärber on pandud müüki Soome kinnisvaraportaalis oikotie.fi

Klaside elamist kirjeldatakse järgmiselt:

Tallinna parimas ja kauneimas elamurajoonis Merivälja, mere vahetus läheduses on müüa eksklusiivne eramu. Residents kuulub väga kuulsale ja tähtsale Eestimaa kultuuritegelasele. Maja sobib perekonnale, kes otsib avarat kodu ja kellel on kõrged elustandardid.

Majas on kuus kuni seitse tuba; ülemisel korrusel kolm tuba ja suur kabinet, mida võib vajadusel kasutada ka magamistoana. Ülemisel korrusel ka vannituba ja WC.

Alumisel korrusel on Puustelli-köök, mille kõrval avar söögituba marmorpõrandaga. Esikust pääseb suurde elutuppa, kus kõrged laed loovad eriliselt piduliku meeleolu ning kust avaneb vaade uhkele aiale.

Alumisel korrusel on luksuslik bassein, mille kõrval ka spordisaal, saun ja aurusaunaga dušikabiin.

Maja taha jääv aed on suvel kaunistatud ilusate roosipeenardega, mille kõrval on eksklusiivne grillimiskoht ja purskkaev.

Maja kõrval on ka müügis kaunis 662-ruutmeetrine muruplats, mille hind on 180 000 eurot. Koos majaga ostes on kogu kinnistu hinnaks 840 000 eurot.

Suures garaažis on ruumi kahele autole.

Aadress PIhlametsa tee 14, Merivälja

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles