Sten-Erik Jantson saab teist korda isaks

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eksklusiivne pesupood PALMERS avas Lootsi keskuses uksed. Klubiärimees Sten-Erik Jantson tuli pesubutiiki kaema koos elukaaslase Daana Suuni, lapse, ema ja koerakesega.
Eksklusiivne pesupood PALMERS avas Lootsi keskuses uksed. Klubiärimees Sten-Erik Jantson tuli pesubutiiki kaema koos elukaaslase Daana Suuni, lapse, ema ja koerakesega. Foto: Viktor Burkivski

Meelelahutusärimees Sten-Erik Jantsoni (29) ja tema kihlatu Daana Suuni (24) perre sünnib suve lõpus paari esimene ühine laps. Sten-Erik, kellel on eelmisest kooselust juba 6-aastane poeg, kinnitab beebiootust ka Kroonikale: «Nii on, uudis vastab tõele.»

Daana ja Sten-Erik trehvasid aasta eest veebruaris üsna onamoodi moel. Nimelt parkis Sten-Erik kogemata oma maasturi nii, et Daana arvates jäi see omakorda tema teele ette – nii tuli naisel rooli tagant välja pugeda, sammud Sten-Eriku auto juurde seada, et mehemüraka sõiduki aknale koputada. 

Juhtum päädis 20. juuli piduliku sündmusega, kui Jantson New Yorgis puhkusereisil Daana kätt palus.

Palju õnne Sten-Erikule ja Daanale ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles